Ja pret xbox 360 izturas saudzīgi, un nespēlē sazincik tur tās 10h dienā, nelieto pirātiskās spēles, tur normālā vietā kur laba gaisa plūsma, RROD ir gandrīz neiespējama parādība (Es runāju par Falcon un Jasper modeļiem)... un tākā kad es pirku xbox 360 60gb viņš man izmaksāja 179LS un ap to pašu laiku PS3 maksāja aptuveni 2x, un xbox 360 ļoti daudzās multiplatformu spēlēs ir labāka grafika, un pietam xbox 360 saņem ļoti daudz DLC ko PS3 nesaņem, es vairāk nosliecos uz xbox 360... un ja nu man viņš pēc tiem diviem gadiem tomēr nobruks, kad garantija vairs nebūs, cena būs nokritusies tik zemu ka man nebūs problēmu paņemt Arcade kas iespējams maksās jau kkur zem 100LS... P.S ja tad kad es pirku xbox 360, jūsu veikalā uz PS3 būtu bijušas tik zemas cenas kā tagad noteikti būtu PS3 iegādājis pie jums... vienīgā lieta kas mani tik kaitina ir tas ka par live ir jāmaksā, (bet serviss ir kvalitatīvs un labi izveidots nenoliedzami), kad PS3 interneta servis ir par velti... un nu jau jūs nedaudz pārspīlējat, zaudējumi jau nav jums, bet gan Microsoft, viņi jau atbild par brāķi, katrā gadījumā jums visticamāk nes atpakaļ atčipotas konsoles kuras jums ir visas tiesības uz garantiju neņemt...